Hur kan vi hjälpa dig?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster, bland annat de nedan.

Företagstvätt

Företagstvätt

En av tjänsterna vi erbjuder är företagstvätt. Vi vänder oss till flera sorters företag i alla tänkbara olika storlekar. Du som företagare behöver dessutom inte ta dig till oss för att lämna eller hämta upp din tvätt, utan vi kommer istället till dig. Smidigare än så kan det inte bli!

Tvättservice för privatpersoner

Tvättservice för privatpersoner

Vi vänder oss inte bara till företag när det gäller tvätt, utan likaså till privatpersoner. Vi erbjuder bland mycket annat kemtvätt för dig som har ömtåliga plagg eller sådana med fläckar som det inte går att få bort med en vanlig tvätt!

 

Mattvätt

Mattvätt

Klädesplagg av olika slag är inte det enda som vi kan tvätta åt dig. Detsamma gäller nämligen mattor. Vi vet vad som behövs för att kunna tvätta en matta på ett skonsamt sätt som dessutom rengör den på djupet. När du väl får tillbaka mattan kommer den både att se ut och kännas som om den vore ny igen!

Skrädderi

Skrädderi

Vi är inte ett renodlat tvätteri, utan också ett skrädderi som både lagar och syr nytt. Exempel på våra skrädderitjänster inkluderar uppläggning och nedläggning av byxor, kostymändringar och omsömnad!