Företagstvätt för dig baserad i Stockholm

Vi anpassar vår företagstvätt efter dig

Vi är en firma som alltid anpassar vår företagstvätt efter dig och ditt företag. Naturligtvis är vi fullt medvetna om att olika företag har olika tvättbehov beroende på vilken typ av verksamhet de ägnar sig åt. För oss spelar det inte någon roll ifall du har en restaurang, ett hotell, ett kafé, en frisörsalong, en bilverkstad eller vad för typ av firma det än gäller. Vi kan förse dig med förstklassig företagstvätt oavsett vilket!

Vår mattvätt

Vi erbjuder inte enbart tvätt av kläder, utan även av mattor. Mattor behöver tvättas ofta eftersom folk går på dem dagarna långa vilket snabbt smutsar ner dem. Samtidigt spelar de en viktig estetisk roll i ett hem, ett kontor och i många andra typer av utrymmen. På så sätt kan mattornas skick påverka vilket intryck man får av en viss inomhusmiljö. På grund av att mattor mer eller mindre suger åt sig damm kan otvättade sådana även orsaka allergier. Det är därför viktigt att hålla de rena och fräscha!

Självklart kan man dammsuga sina mattor på egen hand. Dock är det inte alltid som det räcker. Har man spillt något på en matta eller gjort den oren på något annat sätt kan det krävas professionell hjälp för att få den ren igen. Just det kan vi förse dig med! Inte nog med det, vi kan dessutom komma och hämta din matta, ta den till vårt tvätteri och göra rent den för att sedan komma och lämna tillbaks den till dig. Själv behöver du alltså inte göra mer än att ta kontakt med oss när du har en matta som är i behov av att tvättas, därefter sköter vi resten!

Vi vet hur man tvättar mattor skonsamt. Det innebär bland annat att färgen inte kommer att påverkas på ett negativt sätt. Du har närmare bestämt inget att oroa dig för när du vänder dig till oss för mattvätt. Vi har arbetat med detta under många års tid och är experter på det. När du väl får tillbaka din matta kommer den både vara ren och fräsch samt hålla bästa tänkbara skick!

Företagstvätt för dig verksam i Stockholm

Med Stockholmsregionen som arbetsområde

Vi erbjuder företagstvätt och våra övriga tjänster åt kunder över hela Stockholmsregionen. Själva är vi baserade i Solna, eller närmare bestämt i Westfield Mall of Scandinavia. Du själv behöver dock alltså inte vara baserad i eller i närheten av just Solna för att kunna anlita oss. Vi hjälper dig gladeligen vilken del av Stockholm med omnejd som du än är baserad i, detta oavsett vilken av våra tvätt- eller skrädderitjänster som du är intresserad av. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om det är så att du vill anlita oss. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify