Företagstvätt för dig som bor i Stockholm

AB

Välkommen till oss på AB! Vi är ett företag som är en kombination av ett tvätteri och ett skrädderi! Oss kan du dels vända dig till för olika typer av tvättning, dels för våra skrädderitjänster.

När det kommer till vårt tvätteri erbjuder vi både företagstvätt samt tvätt åt andra aktörer, inklusive privatpersoner. Bland annat kan vi tvätta skjortor och/eller blusar. Med hjälp av kemtvätt kan vi få även de allra mest orena klädesplaggen att se ut som nya igen. Också kostymer och klänningar kan vi kemtvätta åt dig, och likaså flera andra varianter av kläder. Med kemtvätt kan vi dessutom göra rent kläder tillverkade i ömtåliga material som mocka och siden.

Ytterligare en tjänst vi erbjuder är mattvätt. Mattor kan vara tunga och jobbiga att bära runt, men oroa dig inte, för vi både hämtar och lämnar dem hos dig i samband med en tvättning. Vi har full koll på hur mattor ska tvättas utan att förstöras eller till exempel tappa färg. Vi använder enbart miljövänliga tvättmedel som är Svanenmärkta, så du behöver inte känna dig orolig över att din mattvätt ska ha någon typ av negativ inverkan på miljön. Bara för att tvättmedel är miljövänliga betyder det inte heller på några sätt eller vis att de är sämre än sådana som inte är det. Det kommer du märka när du får tillbaks din matta från oss!

Vårt skrädderi

Som tidigare nämnt erbjuder vi på AB även skrädderitjänster. Det innebär att vi kan göra olika sorters justeringar av både gamla och nya kläder. Vi samarbetar också med några av klädbranschens mest exklusiva aktörer. Det rör sig om Hugo Boss, Oscar Jacobson, J.Lindeberg och Volt. Att ha samarbetspartners som dessa är något vi är väldigt stolta över, och det säger mycket om den service vi kan erbjuda!

Företagstvätt för dig som har företag i Stockholm

Vår adress

Vi på AB har Evenemangsgatan 2 i Westfield Mall of Scandinavia, Solna, som vår adress. Du är varmt välkommen till oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify