Företagstvätt för dig bosatt i Stockholm

Kapelltvätt och kapellskräddare av högsta standard

Bland vårt breda utbud av tjänster finner du också kapelltvätt och kapellskräddare. Om vi börjar med att ta oss en titt på den kapelltvätt vi erbjuder är denna ämnad för dig vars kapell är så smutsiga och i ett så pass dåligt skick att du varken kan eller vill tvätta dem på egen hand. För oss spelar det dock ingen roll hur skitiga kapellen än är, med hjälp av vår kemtvätt kan vi få de så rena att de ser ut som nygjorda igen. Det kan vi göra även om de är täckta av jordslag, mögel och alger. Vår kemtvätt är skoningslös mot allt som gör dina kapell smutsiga!

Vår kapellskräddare

Vi kan alltså förse dig med både kapelltvätt och kapellskräddare. Vi ska nu ta oss en titt på vad vår kapellskräddare kan hjälpa dig med. Denne kan tillverka och skräddarsy kapell som är speciellt anpassade för att passa din båt eller vilken typ av fordon de än ska användas till. Vår skräddare kan även laga trasiga kapell åt dig om du så önskar. Det kan vara ett bättre och billigare alternativ än vad det är att köpa nya!

Företagstvätt för dig som är bosatt i Stockholm

Kapell som gör din båt vackrare

I den stora majoriteten av fall är det båtar som man använder kapell till. Att ha rena sådana är viktigt för båtens utseende. Genom att låta oss tvätta, tillverka eller laga dina kapell åt dig kan vi därför bidra till att du får en finare båt. Kontakta oss för mer information om detta!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify