Företagstvätt för er bosatta i Stockholm

Vad gör en företagsskräddare?

En företagsskräddare arbetar, precis som namnet antyder, med skrädderi ämnat för företag. Du som företagare kan därför vända dig till en skräddare av detta slag för att få unika plagg tillverkade, plagg som är anpassade efter ditt företag. Med detta menar vi att våra företagsskräddare exempelvis kan tillverka företagskläder åt dig, kläder som kan ha företagets logga och eventuell annan information på sig. Exakt vad för typ av kläder det handlar om och vilka material de är tillverkade i kan variera från fall till fall. Vi lyssnar alltid noggrant på dina önskemål och anpassar oss efter dessa!

Lagning av trasiga företagskläder

Våra företagsskräddare kan inte bara tillverka nya företagskläder åt dig, utan även laga trasiga sådana. Det kan vara ett betydligt billigare och smidigare alternativ än att köpa nya, framför allt om det är så att det rör sig om unika och specialdesignade kläder av denna sort. Precis som när det kommer till andra typer av skrädderi kan vi också göra flera olika typer av justeringar för dina företagskläder.

Företagstvätt för er som är bosatta i Stockholm

Reklam för ditt företag

Att förse dina anställda med specialtillverkade företagskläder som består av företagets logga och annan info relaterad till det kan vara klokt av flera olika skäl. Ett sådant är att det är ett utmärkt sätt att göra reklam för ditt företag på. Är ni ett företag som till exempel arbetar ute bland allmänheten kan kläder av denna typ göra folk medvetna om att ert företag existerar och förhoppningsvis även intresserade av det. Dessutom är det något som får ditt företag att framstå som mer seriöst!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify